- reviews -

Wij doen onze uiterste best, wat vinden onze klanten?

We staan iedere dag met raad en daad klaar voor onze klanten. Wij doen onze uiterste best om de beste service te leveren en zijn betrokken bij uw project. Maar wat vinden onze klanten eigenlijk?

reviews
Wij hebben de materialen bij StepStones gekocht. Mooi en duidelijk assortiment, veel keus en een vriendelijke vlotte bediening. Goed advies en er wordt met je meegedacht om tot een goede oplossing te komen. StepStones komt de gemaakte afspraken na.
fam. Brummer
Hengelo
reviews
Super fijn bedrijf
Super fijn bedrijf om mee te werken. Professioneel, kundig en snel. We zijn heel erg tevreden over.
Familie W. Nieland
Bergentheim
reviews
Alles naar wens uitgevoerd
Zeer tevreden over het resultaat van de heren van StepStones. Alles naar wens en afspraak uitgevoerd, alles netjes opgeruimd elke dag. Top gedaan mannen we zijn er blij mee !!
P. Wessel
Hengelo
reviews
Deskundig advies
We zijn meerdere keren in de showtuin in Hengelo geweest. Door het deskundige advies waren wij overtuigd dat we StepStones ook de aanleg wilden laten verzorgen. We bevelen ook familie en vrienden aan om naar Stepstones te gaan als ze een nieuwe tuin willen.
Familie Crouwel
Amsterdam
reviews
Blij met onze mooie buitenvloer
Bedankt voor de leuke kerstkaart. We zijn nog steeds heel erg blij met onze mooie buitenvloer. Het is inderdaad onderhoudsarm zoals we wilden.
Familie Weemhoff
Rhoon
reviews
Erg prettig!
Vakkundig en professioneel ! Heb bij Stepstones tegels en kunstgras gekocht . Waar zij in excelleren is de deskundige informatieverstrekking en begeleiding bij het aankoopproces. Erg prettig !
David N.
Hengelo
reviews
Top service
Bij StepStones onze terrastegels aangeschaft. Super kwaliteit. Al een paar weken van kunnen genieten. Nu op naar een mooi zomer. Geweldige service met een snelle levering. Aanrader!
ten Tusscher
Almelo
reviews
Resultaat is echt super
Onze stratenmaker sprak niets dan lof over de tegels die wij bij Stepstones gekocht hebben. Ook wij zijn blij met de gemaakte keuze dankzij de goede hulp en adviezen die we in de showtuin kregen. Het resultaat is echt super. Wij zouden zonder twijfel direct weer bij jullie komen. Bedankt voor jullie vriendelijke hulp!
Familie Koenderink
Almelo
reviews
Alles zit er perfect in
Step Stones heeft voor mij de schutting en de tegels vernieuwd in mijn lastige tuin .Het is een tuin met veel hoeken en dat vereiste veel zaag werk ,het is fantastisch geworden. Alles zit er perfect in en de afspraken zijn helemaal nagekomen. Ik ben er bijzonder blij mee , dus top !!!
Familie Wessels
Enschede
reviews
Nogmaals bedankt
Nogmaals bedankt voor de tegels ze liggen er fantastisch in.
Familie Roesink
Hengelo
reviews
Komen graag terug
Bedankt voor je hulp en fijne advies. Voor de volgende klus komen wij graag bij jou terug.
Kirsten
Architectenbureau Hengelo
Ik zeg het voort
Ja, morgen leveren is prima. Super service moet ik zeggen. Ik zeg het voort.
Familie Van Sloten
Deurningen
reviews
We komen weer bij jullie
Dank voor je service en je advies. Wat we ook gaan doen, we komen weer bij jullie!
Familie Klieverik
Borne
reviews
Top!!
Vandaag is alles afgemaakt bij ons en we zijn helemaal blij met het resultaat maar ook met jullie service aan huis om de tegels uit te zoeken! Top!!
Familie De Vries
Hengelo
reviews
Bedankt
Goedemorgen heren, bedankt voor de goede service gisteren en jullie gaven een goede toelichting.
Familie Van Marle
Wierden
Goede service
We hebben vanochtend de tegels van jullie geleverd gekregen. Erg goede service overigens!! Wij zijn dik tevreden met jullie. Ik heb de factuur zo-even betaald.
Familie Oosterdijk
Beckum
reviews
Superblij met onze tuin
Wij bedankten de familie Duijn voor de leuke attentie van de Keurslager. De reactie van de familie Duijn was: “Wij zijn superblij met onze terrassen en tuin. Wat een geweldige kerels zijn jullie allemaal. Jullie zijn met afstand het meest sympathieke bestratingsbedrijf”
Familie Duijn
Hengelo
reviews
Niets dan lof!
Bij deze nogmaals hartelijk dank, niets dan lof! Wij willen jullie bij deze laten weten dat wij er superblij mee zijn. De tuin is echt prachtig geworden, wij krijgen alleen maar leuke reacties, dat kan natuurlijk ook niet anders.
Familie Wietmarschen
Hengelo
reviews
Droomtuin
Na drie weken dikke puinhoop, ploeteren, graven en opbouwen is het dan toch onze droomtuin geworden. Een paar dingetjes opruimen en inrichten. Super bedankt mannen van StepStones, jullie hebben geweldig werk geleverd.
Familie Vissia
Enschede

Bent u klant bij ons? Schrijf een review!