Metaallook

De keramische metaallook terrastegel is verkrijgbaar in twee kleuren. Elke tegel heeft zijn eigen unieke texturen en subtiele kleurnuances van geoxideerd staal. Geen tegel is hetzelfde! We bieden een ruim assortiment keramische natuursteen tegels die niet van echt te onderscheiden zijn.

Formaat

Metaallook tegels zijn verkrijgbaar in het formaat 60x60x3 cm.

Keramische metaallook terrastegel

Voor een moderne en tijdloze uitstraling op balkon of dakterras kiest u voor een keramische terrastegel van Step Stones. We bieden een ruime collectie keramische buitentegels in vele kleuren, looks en formaten. In elke kleur en look zijn diverse tinten aanwezig voor de beste match met uw inrichting en gevel. De massieve volkeramische tegels zijn bestendig tegen alle weersomstandigheden. Oersterk, kleur- en krasvast, dus blijvend mooi. De tegels zijn eenvoudig schoon te maken en vuil en vlekken krijgen geen kans. Geniet van een prachtige en duurzame buitenvloer zonder zorgen. 

keramische metaallook terrastegel 60×60

Keramische metaallook terrastegel

Metallico Antra
60x60x3 cm

Keramische metaallook terrastegel

Metallico Brown
60x60x3 cm

We maken de buitenvloer op uw balkon of dakterras snel en vakkundig

De ervaren specialisten van Step Stones maken uw vloer snel en vakkundig op balkon of dakterras. We maken al vele jaren buitenvloeren door geheel Nederland en leveren tegels op elke gewenste locatie. We werken met hoogwaardige materialen voor duurzaam gebruik zonder zorgen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een prachtige buitenvloer met optimaal loopcomfort?

Neem contact op voor een scherpe offerte op maat.