Houtlook 

Een keramische houtlook terrastegel is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Elke tegel heeft zijn eigen unieke texturen en subtiele kleurnuances. Geen tegel is hetzelfde! We bieden een ruim assortiment houtlook tegels die perfect zijn nagebootst met keramiek en werkelijk niet van echt te onderscheiden zijn.

Formaten

Er is keuze uit twee formaten tegels van 45×90 en 40×120 cm. Mooie grote tegels zorgen voor een robuuste buitenvloer die altijd mooi blijft! De tegels zijn volkeramisch en verkrijgbaar in diktes van 2 en 3 cm.

Keramische houtlook terrastegel

Voor een warme en natuurlijke uitstraling op balkon of dakterras kiest u voor een keramische houtlook terrastegel van Step Stones. We bieden een ruime collectie keramische buitentegels in vele kleuren, looks en formaten. In elke kleur en look zijn diverse tinten aanwezig voor de beste match met uw inrichting en gevel. De massieve volkeramische tegels zijn bestendig tegen alle weersomstandigheden. Oersterk, kleur- en krasvast, dus blijvend mooi. De tegels zijn eenvoudig schoon te maken en vuil en vlekken krijgen geen kans. Geniet van een prachtige en duurzame buitenvloer zonder zorgen. 

keramische houtlook terrastegel 45×90

Keramische houtlook terrastegel

Wood Cream lichtbruin
45x90x3 cm

Keramische houtlook terrastegel

Wood White
45x90x3 cm

Keramische houtlook terrastegel

Ultra Ikon Amber
45x90x3 cm

Wood Dark Brown
45x90x3 cm

40×120

Keramische houtlook terrastegel

Timber Tabak
40x120x3 cm

Keramische buitentegel houtlook

Timber Oak
40x120x3 cm

Timber Mokka

Timber Mokka
40x120x3 cm

Driftwood Grigio
40x120x3 cm

We maken de buitenvloer op uw balkon of dakterras snel en vakkundig

De ervaren specialisten van Step Stones maken uw vloer snel en vakkundig op balkon of dakterras. We maken al vele jaren buitenvloeren door geheel Nederland en leveren tegels op elke gewenste locatie. We werken met hoogwaardige materialen voor duurzaam gebruik zonder zorgen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een prachtige buitenvloer met optimaal loopcomfort?

Neem contact op voor een scherpe offerte op maat.