-Showtuin met grote vloervlakken-

Kom langs voor de grootste collectie volkeramische buitentegels

In onze ruime showtuin in Hengelo kunt u de grootste collectie volkeramische buitentegels uit de regio bekijken. We hebben veel tegels verwerkt in grote vloervlakken, zodat u een nog beter beeld krijgt van de vloer en de verschillende patronen van de tegels. We hebben de meeste tegels op voorraad en kunnen dus snel leveren door heel Nederland. Woont u niet in de buurt? Neem contact op voor advies en we kunnen u een tegelmonster sturen.

Volkeramische tegels van de beste merken

Bij Step Stones levert en verwerkt alleen tegels van de beste merken. Hoogwaardige tegels die altijd maatvast zijn. Gemaakt door gerenommeerde fabrikanten met jarenlange ervaring op het gebied van keramische buitentegels. De tegels zijn verkrijgbaar In vele kleuren, prachtige tegellooks en in verschillende formaten. Kom langs voor een tijdloze en hoogwaardige buitenvloer oplossing. Voor duurzaam gebruik en onderhoudsvrij gemak.

We helpen u graag verder met een helder advies en de beste prijs!

Kom langs, mail of bel ons voor een helder advies over de keramische buitentegels of het verwerken hiervan. We hebben jarenlange ervaring met deze tegels en weten precies wat wel en niet mogelijk is, daar kunt u van op aan. Naast advies bieden wij allerlei gereedschappen en hulpmiddelen voor het maken van een buitenvloer. We leveren tegels op iedere locatie in Nederland en kunnen de vloer ook voor u maken. En altijd voor de scherpste prijs.
Bij Step Stones slaagt u altijd!